Těsto: 5 vajec, 100g krupicového cukru, 100g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 50ml oleje, tuk a hrubá mouka na plech Krém: 5 vajec, 200ml mléka, 2 lžíce hladké mouky, 1 vanilkový cukr, 250g másla, 300g moučkového cukru, kakao, kokos nebo strouhaná čokoláda na posypání. Žloutky oddělíme od bílků, z bílků připravíme tuhý sníh, žloutky vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Vmícháme mouku promísenou s práškem do pečiva, olej a nakonec sníh z bílků. Hladké těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. V troubě pečeme asi 15 minut při teplotě 200°. Žloutky svaříme s mlékem, prosátou moukou a vanilkovým cukrem.Směs krátce povaříme a necháme vychladnout,do vychladlé hmoty všleháme změklé máslo. Bílky šleháme s moučkovým cukrem ve vodní lázni do tuha. Pak směs odstavíme,ale nadále šleháme,dokud zcela nevychladne. Vychladlý korpus podélně prokrojíme, spodní díl potřeme polovinou žloutkového krému a přiklopíme dílem vrchním.Navrch natřeme zbylý krém ze žloutků a tuhý sníh z bílků, moučník poprášíme kakaem, kokosem nebo nastrouhanou čokoládou.