Staňte se našimi fanoušky na:

Obložená bulka na výlet

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso,sůi,pepř a sojovku smícháme a uděláme karbanátky, které opačeme bez tuku na pánvi s nepřilnavým dnem. Po upečení, necháme přiklopené alespoň 10 minut - pustí šťávu. Bulky (dalamánky) rozžízneme, pokapeme šťávou z masa, namažeme hořčici, poklademe cibulí, dáme karbanátky a přiklopíme druhou částí, taky pokapanou šťávou. Zabalíme do sáčku a můžeme vyrazit do přírody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jean|1. července 2013
jednoduché Odpovědět
aron|27. června 2013
supr, žádný vejce ani mouka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!