Staňte se našimi fanoušky na:

Obrácené řízky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme nakrojíme po okraji, aby se při smažení nekroutilo. Osolíme, opepříme a nejdříve obalíme ve strouhance smíchané se lžící mouk, pak důkladně omočíme z obou stran v rozšlehaném vejci a dáme smažit na rozpálený olej. Přebytečný tuk necháme ocáknout. Podáváme s brambory, nebo salátem. Řízky mají jinou chuť než obalené klasicky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!