Staňte se našimi fanoušky na:

Ochucený olivový olej

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kupované ochucené oleje jsou poměrně drahé, přitom si je můžeme udělat sami. Začala jsem česnekovo-tymiánovým. Do čisté šroubovací lahvičky či sklenice nalijeme olej, na tenká kolečka nakrájený česnek, pepř a tymián vložíme do lahvičky. Uzavřeme a necháme v pokojové teplotě propojit chutě. Na zálivku na salát, pod houby a pod. Obměny: paprička bez semínek ; sezamová semínka a pod,

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!