Vepřové maso odblaníme, zbavíme tuku, po obvodu několikrát mělce nařízneme a nakrájíme přes vlákna na tenké plátky. Naklepeme je, potřeme směsí rozetřeného česneku, koření, sójové omáčky, vegety a soli, složíme zpět k sobě do tvaru válečku a plátky k sobě dobře přimáčkneme. Maso pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce několik hodin proležet. Pak maso z alobalu vyjmeme, napíchneme na rožeň tak, aby tvar zůstal zachován, plátky k sobě dobře přimáčkneme, maso ovineme pevnou nití a na obou koncích připevníme k rožni speciálními háčky nebo drátem. Maso grilujeme 10 minut za stálého otáčení. Pak z povrchu odkrojíme tenké kousky propečeného masa a rozdělíme je stolovníkům. Pokračujeme v grilování a v odkrajování povrchových vrstev propečeného masa, až je všechno maso propečeno a snědeno. Při grilování maso potíráme olejem. Podáváme s pečivem, s různými studenými omáčkami nebo se zeleninovým salátem.