Nejprve si hovězí maso opláchněte pod studenou tekoucí vodou, očistěte je a nakrájejte na menší kostky. Cibule a česnek očistěte a oloupejte. Chilli papričky rozkrojte a očistěte. Vše nasekejte nadrobno a orestujte na oleji. Přidejte na kostky nakrájené maso a ze všech stran je orestujte dozlatova. Potom je zaprašte paprikou, ještě krátce osmahněte a vmíchejte rajský protlak. Přilijte červené víno a hovězí vývar, vložte bobkové listy, vše osolte, opepřete a pozvolna vařte doměkka. Během vaření maso hlídejte a podle potřeby přilévejte vodu. Když je maso úplně měkké, přidejte k němu fazole a na tenké plátky nakrájenou jarní cibulku. Nakonec si pokrm podle chuti osolte a ještě krátce povařte. Servírujte s čerstvým pečivem.