Švestková povidla smícháme s piškoty a dáme stranou. Pudinkový prášek rozmícháme v 1,5 lžíci mléka. 1 vejce rozšleháme s rumovým aroma, tvarohem a 1 lžící Cukrenu, do této hmoty přidáme rozmíchaný pudink. Obě mouky smícháme a prosejeme na vál se solí a cukrem. Přidáme najemno rozdrobené droždí a promícháme. 3-4 lžíce studeného mléka rozšleháme se žloutkem a 1 vejcem, zalijeme jím mouku. Přidáme nastrouhaný tuk a vařečkou vymícháme hladké a vláčné těsto. Část oddělíme, ostatní zabalíme do fólie a ponecháme v lednici (aby těsto nekynulo). Plech vyložíme pečícím papírem, z těsta odkrajujeme kousky velké asi 3x3x3cm a tvoříme z nich kuličky. Rozložíme je na plech dál od sebe a dnem skleničky každou zploštíme tak, aby koláček měl po obvodu silnější okraj. Koláčky naplníme trochou tvarohové nádivky, do středu dáme trochu povidlové nádivky a na ni mandli. Stejně zpracujeme i těsto uložené v lednici. Zbylé 1 vejce rozšleháme a potřeme jím okraje koláčků. Koláčky necháme asi 5 minut kynout a pečeme 12-14 minut v troubě vyhřáté na 180°. Vlažné koláčky posypeme sladidlem Irbis sweet.