Staňte se našimi fanoušky na:

Okoun se zeleninou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Plátky ryby omyjeme a osušíme. Potřeme solí, mletým červeným a černým pepřem. Rozpálíme olej, ve kterém necháme zhnědnout česnek, přidáme rajčatový protlak a hořčici, zředěné šálkem vody, a zamícháme. Jakmile se omáčka vaří, přidáme rybu a zalijeme vodou, aby byla ryba ponořená. Vaříme asi 15 minut, poté přidáme ocet, olivy a míchanou sterilovanou zeleninu. Necháme vařit ještě 5 minut a odstavíme. Podáváme teplé s bílým pečivem nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!