Staňte se našimi fanoušky na:

Okurka jako předkrm?!?

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rychlenou jemnou okurku omyjeme, neloupanou ji nakrájíme na plátky (je to mnohem dekorativnější než loupaná), osolíme, omastíme a posypeme zelenou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |15. září 2013
zkusím Odpovědět
Lucie Dubská |16. srpna 2013
zelenou, pardon Odpovědět
-3 |16. srpna 2013
??? asi sekanou natí Odpovědět
wieruska |16. srpna 2013
co je prosím selounou natí? Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
fajn Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!