Omyté a okapané okurky narovnáme do sklenic. V hořčici rozmícháme nasekanou feferonku, cukr a sůl a nalijeme na okurky. Zavíčkujeme a sterilujeme 15 min. při 75°C.
fíhá... to jsem nikdy nejedla a nic jsem o tom neslyšela... okurky miluju, tak taky ukládám na vyzkoušení - třeba na starý kolena změním své tradiční zavařovací recepty a zařadím na obvyklý "jídelníček" i tento :-)
Odpovědět
JanaB |15. února 2013
Také je vyzkouším.
Odpovědět
jana.remkova.7 |15. února 2013
Jéé, už vidím, 1 dcl, omlouvám se:-)
Odpovědět
jana.remkova.7 |15. února 2013
Tak tyhle okurky určitě vyzkouším aspoň na pár sklenicích. Moje dcera dělala nějaké okurky s hořčicí, ale myslím jiné. Jen mám dotaz..tam fakt nepříjde žádná voda??
Odpovědět