Staňte se našimi fanoušky na:

Okurky v octě

Autor receptu: M. (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Okurky nakladačky opereme,otřeme a pevně složíme s koprem,višňovým a vinným listím do láhve,zalijeme ještě horkým octem,který se vařil s vodou,solí,pepřem,novým kořením.Navrch přidáme několik zrnek hořčičného semínka,nakrájený křen,přidáme křížem plátky tvrdého dřeva a necháme 1 den klidně stát a vychladnout.Pak láhev ovážeme celofánem a ve studenu a v suchu uložíme.Takto naložené okurky dlouho vydrží a nekazí se.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!