Staňte se našimi fanoušky na:

Olivové tapas

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Česnek nakrájíme na kousky. 2) Všechny suroviny smícháme, dáme do skleničky, necháme několik dní odležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
asona |7. července 2015
++++ Odpovědět
sonizna |24. září 2014
Pro různé regiony Španělska jsou typické různé pokrmy – většinou je spojují ryby, protože se jedná o přímořský stát. Pro Baskicko jsou typičtí krabi, nebo papričky plněné tuňákem či treskou. V Andalusii smažené makrely, krevety a či sardinky. Pro Galii jsou typické vývary s kousky rybího masa. Valencie je proslavená zejména paellou. Odpovědět
objev |19. září 2014
Tapas mají plnit funkci jednohubek u nás. Jsou to takové chuťovky k zobání. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!