Staňte se našimi fanoušky na:

Olomoucké tvarůžky

Autor receptu: evca.purkarojc (35 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den před děláním Olomouckých tvarůžků (grumánský styl) si Olomoucké tvarůžky naložíme do červeného vína! můžemje trošku posolit nebo opepřit je to jen na vás! Po dni naložení si rozehřejeme pánvičku nalijeme trochu vína na pánvičku. Malinko, stačí když to nebude ani decka. A začneme smažit tvarůžky na červeném víně. Chutná to jen gurmánům

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |2. června 2014
tak na to jsem opravdu zvědav, Odpovědět
junkie09 |30. května 2013
super Odpovědět
honzíček |28. května 2013
mnam Odpovědět
šanela |1. března 2013
zkusím Odpovědět
evca.purkarojc |28. února 2013
:D Zní to zajímavě ale je to dobré Odpovědět
slavuska |28. února 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!