Staňte se našimi fanoušky na:

Olomoucký řízek

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

z kýty nakrájíme řízky,naklepeme a osolíme.na každý řízek položímr plátek šunky a kolečka tvarůžků.Lehce opepříme.Poté řízek přehneme a spojíme párátkem.Obalíme v trojobalu.Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.Řízky pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |12. května 2013
znám , při smažení to pěkně voní Odpovědět
Uzzi1 |2. května 2013
pěkný recept, ukládám Odpovědět
fionka |30. dubna 2013
tvargle milujeme a jíme po kilech Odpovědět
roxana-zdena |29. dubna 2013
Vypadá to dobře, vyzkouším. Odpovědět
Paříž|12. září 2013
jinak syrečky mi voní, ale v tepelné úpravě moc ne... Odpovědět
Paříž|12. září 2013
mně to strašně smrdělo, když se ten syreček roztekl... :-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!