Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčka houbová ke zbylému pečenému masu

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omáčku dělám ke zbylému pečenému kuřeti - nesmí být ale již nějak specificky upravené, či k vepřovému masu. Jinak upeču vepřovou kotletu klasicky v troubě a omáčku udělám zvlášť. Na sádle osmažím dozlatova cibulku, zaliji vývarem, pokud nemám tak Masox, ale ten dávám později a rozpuštěný, aby se jídlo nepřipalovalo, houby předem namočené v mléce (sušené), můžou být i čerstvé, ale doporučuji hřiby a lesní houby, ne žampiony. Lze ještě dochutit nesoleným! houbovým kořením. Přidáme koření, zahustíme dle chuti a nejlepší jsou brambory jako příloha. Opečené zvlášť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |30. dubna 2013
zajímavé Odpovědět
Bagorz |29. dubna 2013
Rozepsala jste se o nepodstatních věcech,jako o masu,nebo o příloze.Ale uvědomte si,že tady je spousta začínajících kuchařů,který potřebujou postup do detajlů.Jinak pro ně ten recept nemá význam.Nic ve zlém :-) Odpovědět
roxana-zdena |29. dubna 2013
No, já se většinou rozepisuji až dost, tak se krotím a nechci všechny ingredience zas rozepisovat... Odpovědět
Bagorz |29. dubna 2013
Trochu bych ten recept víc detailne rozepsal.Jinak dobrý.Miluji houbovou omáčku :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!