BRUSINKOVÁ 1 sklenice (400ml) brusinek, šťáva a nastrouhaná kůru z 1/2 pomeranče, lžíce středně ostré hořčice, chilli koření Brusinky smícháme s pomerančovou šťávou a kůrou, přidáme hořčici a dochutíme chilli. ČESNEKOVÝ DIP 3 stroužky česneku, 2 žloutky, 300 ml oleje, lžička středně ostré hořčice, kari, 150g plnotučného jogurtu, sůl, bílý pepř, špetka cukru Olej tenkým proudem vmícháme do žloutků a přidáme prolisovaný česnek, hořčici a jogurt. Dochutíme kari, cukrem, osolíme a opepříme. BYLINKOVÝ DRESINK 2 svazky kopru, 4 stonky tymiánu, 300g plnotučného jogurtu, 150g zakysané smetany, 2 naťové cibulky, sůl, pepř, špetka cukru Kopr a tymián otrháme, rozmixujeme s jogurtem a smetanou. Oloupanou cibulku nakrájíme na tenká kolečka a vmícháme do omáčky. Přidáme špetku cukru, osolíme a opepříme.