Staňte se našimi fanoušky na:

Omeleta s fines herbes

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce rozmícháme s petrželkou, estragonem, kerblíkem a pažitkou. Podle chuti osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, nalijeme na ni polovinu vajec a zamícháme vidličkou. Jak vejce tuhnou, posouváme je ke středu pánve a pánev nakláníme tak, aby postupně ztuhla všechna vejce. Na spodní straně opečeme omeletu dozlatova, na vrchní však vejce zůstanou poměrně měkká. Omeletu přeneseme na talíř a přehneme na polovinu. Udržujeme ji teplou, zatímco připravujeme stejným způsobem druhou omeletu na zbývajícím másle. Doplníme salátem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |17. srpna 2013
paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!