Staňte se našimi fanoušky na:

Opečený houskový knedlík

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jak ohřát houskový knedlík druhý den? Místo klasického způsobu můžeme použít i tento. Na pánev nalejeme trochu oleje, když se ohřeje, dáme na na ni i na plátky nakrájený houskový knedlík. Opečeme do zlatova. :-) Knedlík je krásně křupavý a ne rozmáčený. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cuji|29. června 2014
To vypadá skvěle. :-) Odpovědět
Kopretina007|26. řijna 2013
vypadá dobře! Odpovědět
Vltava|12. řijna 2013
uloženo Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
zajímavé Odpovědět
Amélie|21. září 2013
to jsem ještě nejedla, ukládám Odpovědět
kulíšek333|6. září 2013
aha, 1+ Odpovědět
KarelKarel|5. září 2013
může se hodit Odpovědět
KarelKarel|5. září 2013
uložil jsem Odpovědět
KarelKarel|5. září 2013
to jsem ještě nejedl Odpovědět
aahojj|1. září 2013
zajímavý nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!