Staňte se našimi fanoušky na:

Opékaná jablka/hrušky s javorovým sirupem

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V pánvi rozehřejeme polovinu másla a přidáme polovinu jablek (nebo hrušek), opékáme je z obou stran asi 2 minuty dozlatova. Ovoce vyndáme a odložíme stranou, stejně opečeme i druhou polovinu ovoce a vyndáme. Do stejné pánve dáme zbytek másla, javorový sirup, brandy a ořechy. Krátce povaříme a odstavíme ze sporáku. Jablka upravíme na talířky a přelijeme omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |23. července 2015
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!