Staňte se našimi fanoušky na:

Orecchiette s masovým ragú

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Na oleji necháme zesklovatět cibuli. Poté přidáme nasekaný celer a mrkev a 3 minuty opékáme. 2) Přidáme maso a opečeme do hněda. 3) Podlijeme vínem a necháme ho vypařit. 4) Poté přidáme rajčata, sůl, pepř a plamen stáhneme na minimum. Vaříme dlouho - nejlépe 2 hodiny. 5) Orecchiette uvaříme podle návodu a smícháme je s hotovou omáčkou. Podáváme posypané parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
Vypadá dobře. Odpovědět
objev |12. listopadu 2014
Plamen na omáčce musí být velice mírný, aby se omáčka nepřipálila. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!