Na dozdobení: 50 g mléčné čokolády, 45 polovin jader vlašských ořechů, 250 g cukru Změklé máslo s cukrem nejprve ušleháme ručním nástavcem elektrického šlehače do pěny. Hned poté utřeme sůl, vanilkový cukr a žloutek dohladka. Vše opatrně smícháme a do této základní hmoty vmícháme ještě mleté vlašské ořechy, mleté mandle a hladkou mouku. Ze všech ingrediencí vypracujeme hladké těsto. Mezitím předehřejeme troubu na 150°C. Z těsta vytvarujeme přibližně 45 kuliček o průměru asi dva centimetry. Plech vyložíme pečicím papírem, na nějž pak narovnáme kuličky, a vložíme do předehřáté trouby. Cukroví pečeme asi 25 minut, poté vyjmeme plech z trouby a necháme cukroví vychladnout. Čokoládu rozpustíme za stálého míchání v horké vodní lázni. Spodní stranu vlašských ořechů potřeme čokoládou a jádra přilepíme na pečivo. Cukr necháme bez míchání zkaramelizovat v rendlíku a lžičkou rozdělíme na ořechy. Kopečky necháme dokonale ztuhnout na kuchyňské mřížce.