6 vajec + 6 lžic cukr krupice šleháme do husté bílé pěny. Lehce vmícháme 6 lžic mouky smíchané s 1 vrchovatou lžící mletých ořechů. Těsto stejnoměrně rozetřeme na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena a necháme vychládnout. Takto si upečeme 3 pláty. V mléce rozmícháme pudingové prášky a za stálého míchání uvaříme hustý puding, který necháme vychladnout. Máslo rozšleháme, postupně zašleháváme puding a podle chuti zašleháme moučkový cukr a aróma. Do kastrolku dáme tuk a v teplé vodní lázni rozpustíme, přidáme rozlámanou čokoládu, kakao a vymícháme dohladka. Z jednoho upečeného plátu stáhneme papír, potřeme tenkou vrstvou marmelády, krému a přiklopíme druhý plát tak, ať máme papír nahoře. Papír stáhneme, opět potřeme marmeládou, krémem a přiklopíme 3 plát, papír opět stáhneme a potřeme tenkou vrstvou krému. Okraje zarovnáme a takto připravený korpus rozřežeme příčně na 4 stejné pásky. Boky potřeme krémem a obsypeme mletými ořechy. Nahoře z krému uděláme zdobícím pytlíkem okraje, do kterých opatrně vlijeme vychladlou tuhnoucí čokoládovou polevu. Plech 27 x 37 cm.