Do mísy dáme vejce, cukr, med a šleháme asi 3 minuty. Zašleháme rozpouštěný vychladlý tuk, sodu a nakonec mouku. Ustřihneme si z pečícího papíru 3 velké kusy a nakreslíme na každý obdélník velký 27 x 37 cm. Na každý papír naneseme 1/3 těsta a stejnoměrně rozetřeme po celé ploše a aby těsto přesahovalo kousek přes nakreslenou čáru. Takto připravené papíry přeneseme na plech a v předehřáté troubě na 170°C upečeme dočervena a ještě na horkém plátu ořežeme boky na velikost 27 x 37 cm. Vychladlé odřezky těsta rozmixujeme a smícháme s mletými ořechy. Máslo rozšleháme a postupně zašleháme karamelové mléko. Rum smícháme s vodou. Z 1 upečeného plátu stáhneme papír, potřeme rumovou vodou a 1/3 krému. Přiklopíme 2 plát, papír sundáme a opět potřeme vodou a krémem. Takto to uděláme i s 3 plátem a celý korpus posypeme ořechovou směsí, kterou jsme si připravili předem. Necháme do druhého dne rozležet.