Staňte se našimi fanoušky na:

Orlovská halda

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
130× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kýtu nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čili koření. Necháme cca 2 hodiny odležet. Na pánev, kde budeme restovat játra dáme lžíci oleje a na půlměsíčky půl cibule. Mírně orestujeme, přidáme játra, opepříme a restujeme do červena. Nakonec osolíme. Na pánev, kde budeme restovat vepřovou kýtu dáme lžíci oleje, půl cibule a nakonec maso. Zakápneme trochou vody a restujeme pod poklicí, až se voda zredukuje. Z těsta na bramboráčky usmažíme 3 menší placičky. Na talířek dáme první placičku, na ni játra. Přiklopíme druhou placičkou a na ni naložíme vepřové maso. Přikryjeme třetí placičkou, posypeme hrubě sýrem. Celé jídlo obložíme zeleninou. Poznámka: Jídlo, které se dělá u nás v restauraci Magnolia .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |20. března 2013
Moc děkuji za komentáře. Tohle jídlo je u nás hodně oblíbené, dělá se také v jedné malé hospůdce, kde jsem si okoukala recept:-) Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Vypadá to báječně Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
miri3 |10. března 2013
dal bych si Odpovědět
Aidel |3. března 2013
Pořádné chlapské jídlo, udělám tomu svému :) Odpovědět
šanela |2. března 2013
fantazie, díky za recept :-) Odpovědět
antonin.vavrik |28. února 2013
Myslím, že tím se doma zavděčím :-) Odpovědět
Jirulle |26. února 2013
Tak toto je luxus jídlo! Odpovědět
evahu |25. února 2013
dobrota Odpovědět
Jirinaja |24. února 2013
mňam už mám na to chuť :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!