Staňte se našimi fanoušky na:

Orlovská halda

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
130× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kýtu nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čili koření. Necháme cca 2 hodiny odležet. Na pánev, kde budeme restovat játra dáme lžíci oleje a na půlměsíčky půl cibule. Mírně orestujeme, přidáme játra, opepříme a restujeme do červena. Nakonec osolíme. Na pánev, kde budeme restovat vepřovou kýtu dáme lžíci oleje, půl cibule a nakonec maso. Zakápneme trochou vody a restujeme pod poklicí, až se voda zredukuje. Z těsta na bramboráčky usmažíme 3 menší placičky. Na talířek dáme první placičku, na ni játra. Přiklopíme druhou placičkou a na ni naložíme vepřové maso. Přikryjeme třetí placičkou, posypeme hrubě sýrem. Celé jídlo obložíme zeleninou. Poznámka: Jídlo, které se dělá u nás v restauraci Magnolia .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hanik29|18. června 2014
vypadá moc dobře Odpovědět
September|25. února 2014
moc dobré,dělala jsem už dvakrát a pokaždé se po tom jen zaprášilo :) Odpovědět
Jana 9|20. ledna 2014
super Odpovědět
michelle4|6. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
pammo|17. května 2013
ukládám a co nejdřív udělám, tohle můžeme doma všichni:-) Odpovědět
korrrinka|15. května 2013
Uložím a také vyzkouším Odpovědět
mijavice|14. května 2013
Nadhera vyzkouším. Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
jarynber|20. dubna 2013
vypadá to velice zajímavě Odpovědět
pejli|16. března 2013
To sníst, tak prasknu :) - výborně to vypadá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!