Staňte se našimi fanoušky na:

Osso buco s gremolatou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso osolíme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme máslo, na kterém kost orestujeme z obou stran dozlatova. Cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme k masu, zalijeme vínem a čekáme, až se alkohol vypaří. Maso podlijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a necháme dusit asi 1,5 hodiny. Gremolata: Česnek nasekáme a smícháme s strouhanou citronovou kůrou, nasekanou petrželkou a přidáme k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |3. ledna 2014
musím zkusit Odpovědět
libka.nemcova |3. ledna 2014
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!