Staňte se našimi fanoušky na:

Ostružinové víno od kamarádky

Autor receptu: Martinka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plody rozdrtíme a necháme 2 až 5 dnů nakvasit. Občas jimi zamícháme. Vylisujeme řídkým plátnem a přefiltrujeme. Po vykvašení můžeme víno ještě vyčiřit přidáním 4g taninu a 8g želatiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |21. července 2014
**** Odpovědět
3Katka3 |3. února 2014
Zajímavé Odpovědět
martinnatr |14. června 2013
uložím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!