Těsto: Hlubší plech vyložte papírem na pečení. Troubu předehřejte na 190 stupňů. Vejce, pomerančový likér, cukr a vanilkový cukr ušlehejte do husté pěny (nejlépe elektrický šlehačem). Oba druhy mouky smíchejte s kypřícím práškem a zapracujte do vaječné pěny. Těsto rozetřete na plech a pečte 15 - 20 minut. Po upečení koláč vyklopte na kuchyňský vál, stáhněte z něj pečící papír a nechte vychladnout, pak piškot vraťte zpět na plech. Náplň: Dejte nabobtnat želatinu. Omyté ostružiny nechte okapat. Tvaroh smíchejte s medem, vanilkovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou. Želatinu rozpusťte a tenkým pramínekm vmíchejte do tvarohového krému. Smetanu ušlehejte dopevna a vmíchejte do krému, jakmile krém začne želírovat. Piškot potřete krémem, na povrch rozložte ostružiny a připravte polevu. Poleva: Prášek na polevu smíchejte s pěti lžícemi třešňové šťávy. Zbylou šťávu dejte do hrnce a svařte. Vlijte rozpuštěný prášek na polevu, za stálého míchání uveďte do varu a stáhněte ze sporáku. Polevou po lžících zalijte ostružiny. Koláč uložte na dvě hodiny do chladu, můžete jej ozdobit lístečky máty a podávejte.