Staňte se našimi fanoušky na:

Ovarovka

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové maso(hlava,bůček)dáme vařit do osolené vody doměkka(asi 2 hodiny),maso vyndáme a pokrájíme na malé kousky.Zvlášť osmahneme na tuku nakrájenou cibuli a zvlášť udusíme rýži,potom maso,rýži i cibulku dáme do vývaru,krátce povaříme a přidáme pepř a petrželku. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!