Další potřebné suroviny: slanina, sůl, pepř, kari koření, koření do paštiky. Postup: Játra z ovečky (mohou být i vepřová,králičí,drůbeží) nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, přidáme bobkový list a nové koření a dáme na 30 minut povařit. Na másle zpěníme cibulku, přidáme vajíčka a necháme srazit. Uvařená játra slijeme a přidáme k cibulovému základu, malinko podlijeme vývarem a asi 10 minut všechno společně podusíme. Všechny suroviny nalijeme do mixéru a umixujeme do hladka. Osolíme, opepříme, přidáme paštikové koření a nalijeme do formy na srnčí hřbet, který vyložíme plátky slaniny. Necháme vystydnout, přikryjeme alobalem a dáme na 5 hodin do lednice. Vyklopíme a dozdobíme petrželkou a podáváme s čerstvým pečivem. Můžete vyzkoušet, je rychlá, dobrá a vydrží (pokud jí nesníte hned) v lednici celý týden.