BOWLE Heřmánek, skořici a anýz přelijeme 600 ml vařící vody a necháme asi 7 minut táhnout. Pomerančová kolečka rozkrájíme na čtvrtky, hrozny rozpůlíme, nálev procedíme a smícháme s hroznovou a citronovou šťávou. Ochutíme medem a vmícháme hrozny. Bowli podáváme horkou. TROJLÍSTKY Máslo rozehřejeme a necháme vychladnout. Utřeme s pískovým a vanilkovým cukrem, pomerančovým aroma a kůrou. Přimícháme likér a kypřící prášek, uhněteme s moukou do těsta. Zabalíme do fólie a chladíme asi hodinu. Z těsta uválíme 120 malých kuliček a po 3 dáváme těsně vedle sebe (jako trojlístek) na plechy s pečícím papírem, doprostřed vtiskneme po 1 lískovém oříšku. Pečeme asi 10 minut na 180°C. Trojlístky potřeme rozšlehanými žloutky, posypeme třtinovým cukrem a asi 5 minut ještě zapečeme. Hotové cukroví vyndáme a necháme vychladnout.