Recept na cca 16 kousků Sušená jablka a po 120g švestek a meruněk nadrobno nakrájíme a necháme asi 30 minut změknout v pomerančovém likéru. Vlašské ořechy nahrubo nasekáme, lískové rozpůlíme. Zbylé švestky a meruňky nakrájíme na větší kousky a odložíme si stranou. Máslo ušleháme do pěny, přidáme cukr, vanilkový cukr a vejce. Po lžících vmísíme prášek do pečiva, mouku a koření. Nakonec přidáme změklé ovoce a přilijeme mléko. Hvězdicovou formu na pečení o průměru cca 26cm (může být i jiný tvar) vymažeme tukem, vlijeme do ní těsto,které na povrchu uhladíme. Nakonec koláč posypeme po okraji vlašskými ořechy, obložíme dál směrem od okraje ke středu zbylými švestkami, lískovými oříšky, meruňkami a mandlemi. Pečeme v předehřáté troubě na 175°, 50-60 minut.