Staňte se našimi fanoušky na:

Ovocná Salsa nebo Chutney

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokrájené ovoce duste spolu s kořením, případně přislaďte. Když všechno přirozeně zahoustne je omáčka hotová, můžete zkusit i mírné zahuštění solamylem či maizenou. Nejpoužívanější koření je uvedeno v ingrediencích, ovšem zelené bylinky se dávají až při podávání. Můžete zkusit mátu, koriandr ale i majoránku, saturejku a třeba yzop.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!