TĚSTO 6 bílků, 6 žloutků, 6 lžic studené vody, 1/4kg cukru krupice, 4-5 lžic hl. mouky, 2 lžičky prdopeč Bílky vyšleháme s vodou, pak do pěny zašleháme po lžících cukr a jeden po druhém žloutky. Zvlášť promícháme kakao s moukou tak, aby směs dosáhla váhu 250g, přidáme prdopeč a sypkou směs zamícháme do vypracované pěny. Těsto rozetřeme do pekáčku s pečícím papírem a pečeme 25-30 minut na 170°C (zkusíme špejlí). Upečený necháme v pekáčku vychladnout. KRÉM 100g měkkého tvarohu, 100g moučkového cukru, 350ml rostlinné smetany ke šlehání, 100g čerstvého rybízu, 150g malin Tvaroh utřeme s cukrem, zamícháme vyšlehanou smetanu a rozmačkané ovoce. Ovocným krémem potřený plát zasypeme hustě rybízem a malinami, vrstvu zalijeme červeným želé. ŽELÉ 1 sáček červeného želé, 100g červeného rybízu, 200g malin, 2 lžíce cukru krupice, 1/2l vody V kastrůlku promícháme želé prášek s krupicovým cukrem, přilijeme vodu a asi minut povaříme, pak odstavíme a necháme skoro vychladnout. Želírující tekutinou pak ovocnou vrstvu přelijeme a moučník necháme v chladničce aspoň 2 hodiny ztuhnout a nakonec rozkrájíme.