Třešně, švestky, jablka a zázvor nasekáme a dáme do mísy. Přidáme mandle, citronád, rozinky a 2 lžíce zázvorového sirupu, pokapeme rumem a odložíme. Z másla, obou cukrů, vajec a soli ušleháme krém. Smícháme 250g mouky a kypřící prášek, směs přidáváme střídavě s mlékem do krému a promícháme. Zbývající moukou poprášíme směs ovoce a promícháme. Směs zamícháme do těsta. Chlebíčkovou formu (dl. 30cm) vyložíme alobalem, matnou stranou ven. Naplníme těstem, povrch uhladíme a dáme na rošt předehřáté trouby, pečeme 80-85 minut na 175°C. Vyndáme a necháme vychladnout ve formě. Opražíme mandle a dáme si je stranou, rozpůlíme třešně. Chlebíček vyklopíme z formy a opatrně odstraníme alobal. Na polevu utřeme moučkový cukr, bílek a citronovou šťávu - chlebíček potřeme. Navrch naskládáme třešně a mandle, polevu necháme ztuhnout.