Očištěné hráškové lusky a asi 1 minutu blanšírujeme v osolené vodě. Scedíme a zprudka zchladíme. Rajčátka rozčtvrtíme, salát nakrájíme na proužky. Maso nakrájíme na plátky a pak na širší pruhy. Trochu bylinek si odložíme na ozdobu a zbytek nasekáme nadrobno. Tvaroh promícháme se zakysanou smetanou, podle chuti osolíme, opepříme a vmícháme bylinky. Na těstíčko rozšleháme vejce s mlékem i moukou a přidáme špetku soli. Mandle orestujeme na pánvi bez tuku a vyndáme, v pánvi pak rozpálíme 1/2 lžíce oleje, přilijeme 1/4 těsta a upečeme po obou stranách dozlatova. Stejným způsobem uděláme další 3 palačinky. Posypeme je opraženými mandlemi a rozdělíme na ně zeleninu i maso. Srolujeme, dáme na ně trochu ochuceného tvarohu a posypeme bylinkami.