Staňte se našimi fanoušky na:

Pampeliškový med

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
89× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Čisté pampeliškové květy namočíme do 1l převařené vody s citronem nakrájeným na plátky a necháme louhovat 3 dny za občasného promíchání. Potom scedíme a vymačkáme veškerou šťávu, nejlepší je to přes silonku. Dáme vařit s cukrem a na mírném ohni necháme probublávat dokud nezkoustne na konzistenci medu. Plníme ještě horké do vypařených skleniček a uchováváme v chladu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
DEVERUS|11. března 2013
dělám každý rok :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!