Staňte se našimi fanoušky na:

Panenka na brusinkách

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku ze všech stran osolíme a na oleji opečeme. Mírně opečené maso přendáme do pekáčku, posypeme tymiánem, podlijeme vypečenou šťávou naředěnou s potřebným množstvím vody a zakryté dáme péci do předem vyhřáté trouby. Pečeme do částečného změknutí. Mezitím si připravíme omáčku. Rozehřejeme cukr s brusinkovým džemem a šťávou z citronu, necháme přejít varem a touto směsí přelijeme předpečené maso. Odkryté dopečeme do změknutí. Vepřovou panenku s brusinkovou omáčkou podáváme s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |2. června 2013
Panenka je výborná. Odpovědět
ladka.berenreiterova |2. června 2013
pekne Odpovědět
petra.konfrstova |1. června 2013
vypadá to skvěle!!! Odpovědět
Lucinka |1. června 2013
Skvělý recept :) Odpovědět
Šuldeska |1. června 2013
Panenku zbožňuji - tu vepřovou. Výborný recept. Odpovědět
junkie09 |31. května 2013
uloženo Odpovědět
aB |31. května 2013
ukládám Odpovědět
pajunc |30. května 2013
super, to bude dobrota :) ukládám Odpovědět
sussan |30. května 2013
Skvělé. :) Odpovědět
Jan |27. května 2013
jo, jde to k sobě, - je to mňamka. Uložím a každopádně vyzkouším, Petro díky :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!