Staňte se našimi fanoušky na:

Panenka plněná gorgonzolou

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme do měkka. Poté do nich zamícháme rozmarýn a majoránku. Vepřovou panenku nakrojíme (jako bychom ji chtěli podélně rozpůlit, ale nedořízneme). Gorgonzolu nastrouháme a naplníme jí panenku. Panenku zarolujeme a ovážeme provázkem. Na oleji ji zprudka osmažíme. Poté pečeme 20 minut na 180 °C. Podáváme s bylinkovými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!