Panenku rozkrojíme tak, aby vznikl plát, osolíme a poklademe kolečky uheráku. Maso srolujeme a zabalíme do listového těsta. Kraje těsta pevně přitlačíme a podložíme je pod zabalenou panenku. Vršek těsta šikmo ozdobně nařízneme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme pepřem. Rolku přendáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 5 minut při 200°. Pak teplotu snížíme na 180° a pečeme ještě 30 minut dozlatova. V hlubší pánvi rozpustíme máslo, přidáme očištěné a na půlky překrájené žampiony, orestujeme je, podlijeme vínem a za občasného protřásání opět restujeme, dokud se neodpaří všechna voda. Houby podlijeme vývarem a odkryté za občasného míchání je vaříme, dokud neodvaříme vodu na třetinu množství. Přilijeme smetanu, necháme přejít varem, dochutíme solí a pepřem a promícháme. Rolku nakrájenou na plátky podáváme s omáčkou a ozdobíme nasekanou petrželkou.