Staňte se našimi fanoušky na:

Panenská svíčková pečeně v bránici

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřovou panenskou potřeme solí a česnekem a zabalíme do bránice.Na pekáček dáme sádlo, vložíme nakrájenou cibuli, položíme panenskou, mírně okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme dorůžova.Během pečení podléváme výpekem.Pečenou panenskou podáváme jako teplé jídlo, nebo nastudeno, krájenou na plátky přes vlákno. Vhodnou přílohou je bramborová kaše, šťouchané brambory se škvarky, doplníme zeleninovými saláty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!