Staňte se našimi fanoušky na:

Pangas s bramborovo-batátovou kaší

Autor receptu: jitulka (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smíchám mouku se solí a paprikou a v této směsi obalím rybu. Na teflonové pánvi smažím na sucho. Mezitím si oloupu batáty a brambory a každé zvlášť uvařím v osolené vodě ( brambory osolím o trošku víc). Batáty uvařím do měkka, potom scedím, přidám polovinu másla a tak půl lžičky římského kmínu, rozetřu na kaši. Brambory uvařím ne zcela do měkka( aby zůstaly kousky), scedím, přidám špetku římského kmínu, nasekané bylinky a zbylé máslo opět rozmíchám, přidám kaši z batátů a promíchám, podle chuti osolím. Kaše není úplně hladká. Já dávám pláteček másla ještě na každou porci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!