Staňte se našimi fanoušky na:

Pangasius s křenovou krustou

Autor receptu: Vlasta78 (81 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu osolíme a lehce opečeme na másle. Šlehačku mírně osolíme, můžeme i přikořenit pepřem nebo směsí koření a smícháme s nastrouhaným křenem a sýrem. Opečeného pangasia vložíme do zapékací misky, zalijeme šlehačkovou směsí a zapečeme v troubě asi 15-20 minut. Příloha: opečené nebo americké brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
Super receptík, dík :) Odpovědět
Lenny |19. června 2013
lákavé Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
:) jj není moc komentář Odpovědět
A |14. května 2013
vyzkouším to z filetů Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Rozhodně ukládám :) Odpovědět
luciedostal |10. května 2013
pangase máme rádi, brzy vyzkoušíme i tento způsob Odpovědět
snilek21 |10. května 2013
mohli bychom zkusit Odpovědět
najkuchtickalenka |9. května 2013
ukladam Odpovědět
maka |9. května 2013
asi vyzkouším Odpovědět
eviti |9. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!