Staňte se našimi fanoušky na:

Panna Cotta

Autor receptu: chrisshold (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
78× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme smetanu přidáme cukr a rozmícháváme do té doby, než se cukr úplně rozpustí. Želatinu vložíme do vody na 10 minut. Po 10 minutách ji vytáhneme a necháme okapat a vložíme do hrnce se směsí, začneme vařit. Želatinu necháme zcela rozpustit. Smetana se nesmí vařit, hlídáme aby se nám směs nezačala vařit. Hotovou směs nalijeme do formiček a necháme přes noc v ledničce. nakonec můžeme zdobit jahodovou nebo čokoládovou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dandik60 |2. března 2014
Zkusím :) Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
ssupperr |14. listopadu 2013
jen přidávám jesště vanilku...mnam Odpovědět
Teris19 |17. řijna 2013
zajímavé Odpovědět
petrapo |15. řijna 2013
mňam!! Odpovědět
Lucie Dubská |2. srpna 2013
ukusím zítra udělat Odpovědět
Lucie Dubská |2. srpna 2013
krásné Odpovědět
kla4 |15. července 2013
vypadá to krásně Odpovědět
dree |24. června 2013
mňam Odpovědět
T3r3z |12. června 2013
Kolik želatiny? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!