Staňte se našimi fanoušky na:

Panna Cotta

Autor receptu: chrisshold (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
78× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme smetanu přidáme cukr a rozmícháváme do té doby, než se cukr úplně rozpustí. Želatinu vložíme do vody na 10 minut. Po 10 minutách ji vytáhneme a necháme okapat a vložíme do hrnce se směsí, začneme vařit. Želatinu necháme zcela rozpustit. Smetana se nesmí vařit, hlídáme aby se nám směs nezačala vařit. Hotovou směs nalijeme do formiček a necháme přes noc v ledničce. nakonec můžeme zdobit jahodovou nebo čokoládovou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |10. června 2013
zajímavé Odpovědět
Penelope |9. června 2013
Luxusní! Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
krásné foto Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
krásné Odpovědět
Trrri |4. června 2013
to už jsem chtěla dlouho zkusit Odpovědět
Daninka |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
super Odpovědět
Morgaina |5. května 2013
tohle vyzkouším ;) Odpovědět
Zůz |4. května 2013
Dobrou chuť :) Odpovědět
sikinka16 |4. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!