Staňte se našimi fanoušky na:

Papaz - čevab (kořeněné hovězí maso)

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, přidáme rozdrobený hřebíček, skořici, sůl a pepř a vše pořádně promícháme. Do větší nádoby nalijeme trochu oleje a naskládáme vrstvu masa, posypeme ji připravenou směsí, zalijeme trochou oleje a necháme v lednici odstát několik hodin. Poté zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Když je vše změklé, přidáme s vodou a octem smíchanou sladkou papriku, zamícháme a vše ještě chvíli dusíme. Podáváme s velkým množstvím šťávy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!