Staňte se našimi fanoušky na:

Paprikáš z králičího masa

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso opláchneme a nakrájíme na kostky. Rozehřejeme tuk, přidáme nakrájenou cibuli a trochu ji osmažíme. přidáme maso, osolíme a krátce opečeme. Maso zaprášíme paprikou a za občasného podlévání dusíme doměkka. K měkkému masu přidáme smetanu a povaříme. Chceme-li mít šťávu hustší přidáme do smetany hladkou mouku a krátce povaříme. Podáváme s vařenými bramborami nebo krupicovými noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!