Staňte se našimi fanoušky na:

Paprikáš ze slepice

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce slepice osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, přidáme maso, podlijeme vývarem a dusíme. Pak k poloměkkému masu přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme do změknutí.Nakonec paprikáš zalijeme smetanou, přisolíme a ochutíme citronovou šťávou. Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!