Omáčka: 200g bílého jogurtu, 4 polévkové lžíce mléka, šťáva z půlky citronu 1 špetka kajenského pepře, 1 čajová lžička sladké papriky, sůl Paprikové lusky rozkrojte, vyberte jádra a 3 minuty povařte ve slané vodě. Poté rychle ochlaďte studenou vodou. Do slepičího vývaru přidejte šafrán, rozinky a česnekové máslo. Vývarem přelijte kuskus. Nechte 30 minut bobtnat. Když je kuskus hotový, silně ho dochuťte kari, kořením Garam Masala, piniovými jádry, šalotkou, solí a pepřem. Troubu nahřejte na 180°C. Papriky naplňte směsí z kuskusu a přidejte bobkový list. Potřete česnekovým máslem a 15 minut při nízké teplotě opékejte. Občas lusky obraťte a opět potřete česnekovým máslem. Pro přípravu chilli omáčky smíchejte jogurt, mléko, citronovou šťávu, kajenský pepř sladkou papriku a dochuťte solí. Plněné opečené lusky přelijte omáčkou a servírujte.