Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská pěna

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čokoládu a polevu nahrubo nasekáme a každou zvlášť rozpustíme ve vodní lázni. Smetanu ušleháme dotuha, vejce vyšleháme do pěny, smícháme s polovinou čokolády a šlehačkou. Rozdělíme do pohárů a necháme vychladit. Zbytek čokolády a polevy dáme odděleně na studené prkénko a necháme zchladnout. Pk z obou špachtličkou nebo nožíkem naškrábeme hoblinky. Krátce před podáním dezert ozdobíme hoblinkami a můžeme přidat i lístky máty. Poznámka: doba přípravy je uvedena bez doby čekání - chlazení a je spíš nižší než 10 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |31. řijna 2014
to vypadá luxusně Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
planeta |28. září 2013
ukládám do oblíbených a musím recept vyzkoušet, 1+ Odpovědět
i |7. července 2013
hezké foto Odpovědět
martinnatr |7. července 2013
uložím Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
ssupperr |6. května 2013
no to vypada uzasne Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
cesalky |3. května 2013
vyborne doporucuji Odpovědět
cesalky |3. května 2013
lahodne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!